De top 10 beste accu bladblazer van 2023

Dominique van Loon
12 Dec 2022

Vergelijk de beste accu bladblazer

Heb je de wens om nieuwe producten voor in je tuin aan te schaffen? En ben je daarbij specifiek op zoek naar de beste accu bladblazer? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste accu bladblazer van dit moment. Onze bevindingen delen we graag met je in dit artikel.

In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste accu bladblazer. We bespreken hierbij elk product in het kort, maar we bespreken ook wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Door goed op de belangrijkste aandachtspunten te letten, kun je snel de beste accu bladblazer uitkiezen. Hierbij is het uiteraard ook zaak om goed op je persoonlijke voorkeuren te letten.

Inhoudsopgave

De top 10 accu bladblazer

1. BLACK+DECKER POWERCOMMAND bladblazer

5/5

De BLACK+DECKER GWC1820PC-QW POWERCOMMAND bladblazer met 18V 2.0Ah Lithium-Ion accu en 209 km/u blaassnelheid is ontworpen om het schoonmaken van uw tuin eenvoudig te maken. Met een krachtige 18V lithium-ion accu en een POWERBOOST van 209 km/h, is de bladblazer zowel licht als draadloos en is ideaal voor het schoonmaken van gazons, borders, opritten, terrassen en andere harde oppervlakken. De POWERCOMMAND-knop maakt het gemakkelijk om zwaar blad- en snoeiafval weg te blazen. De BLACK+DECKER GWC1820PC-QW POWERCOMMAND bladblazer is ook uitgerust met een tweede luchtstroominstelling voor het blazen van fijn materiaal. Deze instelling vermindert de snelheid van de luchtstroom, waardoor er minder kracht nodig is om fijn materiaal te verplaatsen. Dankzij de verlengde accuduur van de 18V 2.0Ah lithium-ion accu kunt u de bladblazer langer gebruiken zonder stroom te verliezen. Bovendien is de bladblazer voorzien van een lange, comfortabele handgreep en een handig draagriem, waardoor hij makkelijk te dragen is.

2. BLACK+DECKER Bladblazer

5/5

De BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW 36V bladblazer is perfect voor het maken van je tuin schoon van bladeren, takken en ander tuinafval. Deze draadloze bladblazer is uitgerust met een brushless motor, waardoor hij onderhoudsvriendelijk is en een langere levensduur heeft. De 270 km/u blaassnelheid verwijdert zelfs natte bladeren of zwaarder tuinafval terwijl de versnipperingsrotor deze tot wel 10 keer kleiner reduceert. Hierdoor versnel je het composteringsproces en verklein je de hoeveelheid tuinafval. Met het 2-buizen conversiesysteem kan je gemakkelijk overschakelen tussen de blaas- en de zuigmodus, waardoor je de bladblazer perfect kunt aanpassen aan elke taak. Het ontwerp zorgt voor een krachtige prestatie met een hoge zuigkracht waardoor je snel en eenvoudig opzuigt wat er ook op jouw oprit, terras of border ligt. De bladblazer maakt deel uit van het BLACK+DECKER 36V accusysteem en deze accu is uitwisselbaar met alle andere elektrische gereedschappen uit dit accusysteem. De 45L grote opvangzak maakt het leegmaken van de bladblazer gemakkelijk en je kunt zo langer doorwerken. Deze bladblazer is een echt multi-inzetbaar gereedschap met 3 functies: zuigen, blazen en versnipperen. Met deze BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW 36V bladblazer heb je een compleet product waarmee je jouw tuin in een handomdraai schoonmaakt.

3. Hofftech Draadloze Bladblazer

5/5

Hofftech Draadloze Bladblazer met Accu 20 V 1300 Mah biedt de perfecte oplossing als je last hebt van uitgevallen bladeren op je vers gemaaide gazon. Dit kleine en lichte snoerloze apparaat is eenvoudig te gebruiken en heeft een onbelast toerental van 9.300 - 12.000 RPM. De luchtsnelheid bedraagt 172 - 208 km/u en de geluidsdruk is 92 dB lWA. Met de 20 volt Li-ion accu heb je voldoende vermogen om het gras, de oprit of tuinpaden moeiteloos van bladeren te ontdoen. Met zijn maximaal 1,7 kg weegt dit apparaat maar een fractie van wat een traditionele bladblazer weegt en heeft het twee blaasstanden. De oplader heeft een input van 220-240V. Het enige wat je hoeft te doen is de accu opladen, de bladblazer aan te zetten en je tuin opnieuw in model te brengen. Met de Hofftech Draadloze Bladblazer heb je binnen no-time een schoon en opgeruimd tuin.

Top 3 accu bladblazer

Dit zijn, volgens onze test, de drie besteaccu bladblazer. Naar welke van deze drie varianten gaat jouw voorkeur uit? Of heb je wellicht nog niet de beste accu bladblazer gevonden? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande korte reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met nog 7 goede accu bladblazer.

Belangrijk als je accu bladblazer vergelijkt

Voor welke van bovenstaande varianten kun je nou het beste kiezen? Wij kunnen niet voor jou het antwoord op deze vraag geven. Wel kun je voor jezelf prima op zoek gaan naar de beste accu bladblazer. Daar helpen wij je met deze korte koopgids nog een extra handje bij. In deze koopgids bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het uitkiezen van een nieuw accu bladblazer.

4. Makita | Accu Blazer

5/5

De Makita DUB186Z Accu Blazer met verlengde blaasmond is een krachtige 18V blazer voor het verwijderen van stof en overtollig materiaal. Deze machine heeft een variabele luchtstroom die regelbaar is middels drie standen; hoog, midden en laag. De verlengde blaasmond maakt het makkelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en stof en overtollig materiaal te verwijderen. De lage trillingsniveaus en de ergonomische rubberhandgreep maken deze machine ideaal voor professionals die lange perioden willen werken zonder vermoeidheid of stijfheid. De ergonomische rubberen handgreep is ook voorzien van een veiligheidsgreep die zorgt voor extra stabiliteit. Het lage gewicht en de compacte vorm maken deze Makita DUB186Z Accu Blazer met verlengde blaasmond gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, waar je maar wilt. Deze machine is voorzien van een LED-indicator die de gebruiker informeert over de lading en de luchtstroom. Deze Makita DUB186Z Accu Blazer met verlengde blaasmond is een veelzijdig en krachtig gereedschap, perfect voor het verwijderen van stof en overtollig materiaal in elke situatie. Deze machine is daarnaast ook uitgerust met een stofafzuigsysteem waarmee stof en ander materiaal opgezogen kan worden, zodat het werkomgeving schoon blijft. Het stofafzuigsysteem is ook uitgerust met een filter.

5. Makita bladblazer

5/5

De Makita bladblazer DUB362Z 2 x 18 V Losse Body is een krachtig en betrouwbaar apparaat dat geschikt is voor zware taken. De stille motor zorgt ervoor dat je het apparaat met gemak kunt gebruiken in omgevingen waar het lawaai van andere bladblazers niet gewenst is. Met een luchtstroom van 250 km/h is het apparaat perfect geschikt voor het verwijderen van grote hoeveelheden bladeren, twijgen en andere tuinvuiligheid. De Makita bladblazer DUB362Z 2 x 18 V Losse Body is voorzien van een ergonomische handgreep voor een comfortabel gebruik. De richting van de luchtstroom is gemakkelijk aan te passen met de variabele snelheidsregelaar. Daarnaast is het apparaat voorzien van een veiligheidsknop waarmee je het apparaat eenvoudig kunt uitschakelen. Met een gewicht van slechts 4,2 kilo is dit een eenvoudig te bedienen en draagbaar apparaat. Het apparaat wordt geleverd met een snoer van 2.5 meter en is voorzien van een luchtfilter dat gemakkelijk te reinigen is.

6. Makita DUB185Z | Accu Blazer

5/5

De Makita Accu Blazer DUB185Z is de ideale machine voor het droogblazen van je auto. Met een luchtsnelheid van 98 m/s heb je meer dan genoeg vermogen om waterdruppels te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen. Wil je minder vermogen? De accu blazer is verstelbaar met drie standen: hoog, midden en laag. De krachtige motor maakt het ook mogelijk om de DUB185Z te gebruiken voor het schoonblazen van je werkplaats. Dankzij het uitgebalanceerde design voelt het erg comfortabel in je hand, waardoor je minder snel vermoeid raakt. Daarnaast garandeert de rubberen (niet elektrisch geleidende) uitblaasmond optimale veiligheid. Met de 18 V LXT Makita accu kun je de blazer perfect gebruiken in een rechtopstaande, maar ook in een verticale houding. Let op. Wordt geleverd zonder accu en lader! Technische gegevens DUB185Z• Luchtsnelheid blazen 0 - 180 km/h. De Makita Accu Blazer DUB185Z is de ideale oplossing voor het droogblazen van je auto. Met een hoge luchtsnelheid van 98 m/s heb je meer dan genoeg vermogen om waterdruppels te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen. Wil je minder vermogen? De accu blazer is ook verstelbaar met drie standen: hoog, midden en laag. Door de krachtige motor kun je de DUB185Z ook gebruiken voor het schoonblazen van je werkplaats. De uitgebalanceerde constructie zorgt voor een goede balans en vermoeid de spieren niet. Daarnaast garandeert de rubberen (niet elektrisch geleidende) uitblaasmond optimale veiligheid. Met de 18 V LXT Makita accu kun je de blazer perfect gebruiken in een rechtopstaande, maar ook in een verticale houding. De machine is gemakkelijk te bedienen in alle standen en heeft een luchtsnelheid van 0 - 180 km/h. Let op. Wordt geleverd zonder accu en lader!

7. Makita accu bladblazer body

5/5

De Makita DUB361Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body is een echte must voor de professionele tuinier. Met deze professionele bladblazer body kan je moeiteloos bladeren, zand en ander tuinafval wegblazen op een snelheid van maximaal 252km/h. De Makita bladblazer body is uitgerust met een extra krachtige motor die een windkracht levert van 270 km/h. Dankzij de dubbele 18 Volt Li-Ion accu's is deze bladblazer body geschikt voor langere tijd en heb je geen last van kabels. Bovendien is de Makita DUB361Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body uitgerust met een variabele snelheidsregelaar, waarmee je moeiteloos de juiste windkracht kan instellen voor elke klus. Met een gewicht van slechts 3,7 kg is deze bladblazer body ook makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is het onderdeel van een accu platform, waardoor je één accu kan gebruiken voor alle apparaten van hetzelfde platform. De Makita DUB361Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body biedt een uiterst krachtige prestaties gecombineerd met een lange levensduur. Deze professionele bladblazer body heeft een variabele snelheidsregelaar waarmee je moeiteloos de juiste windkracht kan instellen. Hiermee kan je gemakkelijk bladeren, zand en ander tuinafval wegblazen. Met een gewicht van slechts 3,7 kg is deze bladblazer ook makkelijk te verplaatsen. De Makita DUB361Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body is uitgerust met dubbele 18 Volt Li-Ion accu's waardoor je geen.

8. Bosch Bladblazer

5/5

De Bosch ALB 36 Li Bladblazer Met 36 V accu en lader is een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van bladeren. Met een krachtig blaasvermogen van 360 km/u en een licht gewicht is deze bladblazer geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Door de 36 V accu heeft de bladblazer een optimale prestatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het storen van anderen. De gebruiksvriendelijke bediening en de krachtige en geruisloze motor maken deze bladblazer uniek. Bovendien wordt deze bladblazer geleverd met een lader, waardoor u de accu altijd klaar heeft voor gebruik. De krachtige accu is ook uitwisselbaar met alle apparaten van het desbetreffende accu platform. Met deze bladblazer heeft u de kracht om moeiteloos bladeren te verwijderen en uw tuin of terras op te ruimen.

9. VONROC Accu Bladblazer VPower

5/5

De VONROC Accu Bladblazer VPower 20V biedt een krachtige en energiezuinige oplossing voor het verwijderen van bladeren, tuinafval en andere lichtere stoffen. De bladblazer levert een maximaal blaasvermogen van 190 km/u en beschikt over twee standen, waaronder een extra krachtige turbostand. Deze bladblazer is uitgerust met een hoogwaardige, duurzame 20V Lithium-ion accu die een lange levensduur en betrouwbare prestaties biedt. De meegeleverde oplader zorgt ervoor dat u de accu snel en veilig kunt opladen. Met een licht gewicht van maar 2,5 kg is dit een praktisch en grenzeloos apparaat dat u helpt om uw tuin of tuinafval snel en gemakkelijk schoon te maken. De VONROC Accu Bladblazer VPower 20V is een veelzijdig apparaat dat uitstekend geschikt is voor het schoonmaken van tuinen, paden, terrassen en andere buitenplekken. De krachtige blaasstroom van 190 km/u kan worden aangepast aan uw behoeften en de twee verschillende standen maken het bijna onmogelijk om de bladeren, tuinafval en andere lichtere stoffen niet te verwijderen. Deze bladblazer is uitgerust met een 20V Lithium-ion accu die een lange levensduur en betrouwbare prestaties biedt, terwijl de meegeleverde oplader het opladen van de accu een fluitje van een cent maakt. Door zijn lichte gewicht van slechts 2,5 kg is de VONROC Accu Bl.

10. Bosch ALB 18 LI Bladblazer

5/5

De Bosch ALB 18 LI Bladblazer Met 18 V accu en lader is een stille, krachtige en kleine bladblazer. Met de krachtige 18 V Lithium-Ion accu heeft de bladblazer een lange autonomie voor een optimaal resultaat. De krachtige blaasmotor heeft een luchtsnelheid van 165 km/u en is daarmee in staat om al het blad en ander vuil snel en efficiënt te verwijderen. De bladblazer heeft een gewicht van slechts 1,2 kilogram, wat deze zeer gebruiksvriendelijk maakt. De lader is meegeleverd en geschikt voor alle apparaten uit het accu platform. De bladblazer is eenvoudig te bedienen en bevat een comfortabel handvat, waardoor de bladblazer goed in de hand ligt. Daarnaast is de bladblazer voorzien van een kleine hoek van 90 graden, waardoor deze in alle hoeken kan blazen.

Veelgestelde vragen over accu bladblazer

Bij onze test hebben wij alle mogelijke accu bladblazer bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste accu bladblazer uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben ons alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd voor het samenstellen van deze top 10. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons ‘om kan kopen’ voor een hogere ranking.

De beste accu bladblazer koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

Dominique van Loon

Tuinieren is mijn grootste passie. Ik doe dit met hart en ziel en help ook graag andere mensen. Op deze website doe ik dat ook met veel plezier. De teksten die je op deze website leest, zijn door mij geschreven. Ook heb ik het team van Tuinenplaza.nl geholpen met het onderzoek naar de beste producten. Mijn kennis deel ik graag met zoveel mogelijk mensen!

Hoe ga je accu bladblazer gebruiken?

Waar wil je precies je nieuwe accu bladblazer voor gebruiken? Wat is überhaupt de reden dat je dit product nieuw wilt kopen? En wat is al met al het gewenste gebruik vanuit jouw kant voor je nieuwe accu bladblazer? Als je dit weet, kun je een veel betere vergelijking maken tussen de verschillende varianten.

Het is hierbij ook verstandig om je door andere te laten inspireren. Hoe maken bijvoorbeeld je buren, vrienden of familie gebruik van accu bladblazer? Mocht je dit lastig vinden om in te schatten, kun je ook inspiratie via het internet opdoen. Je vindt online voldoende handige tips om ideaal gebruik te maken van de beste accu bladblazer.

De beste kwaliteit

Dat wij bij bovenstaande 10 accu bladblazer uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze producten zijn simpelweg als beste uit onze test naar voren gekomen. Dat is onder meer te danken aan de kwaliteit. Van deze beste accu bladblazer geniet je hoe dan ook jarenlang, bij juist gebruik.

Samenstelling & vormgeving

Bij het uitkiezen van de beste accu bladblazer moet je ook goed naar de samenstelling kijken. Het is namelijk een feit dat elk accu bladblazer op een iets andere manier samengesteld is.

Hierbij is het bijvoorbeeld zaak om naar de gebruikte materialen te kijken. Ook kun je kijken naar de algehele vormgeving van de accu bladblazer. Mogelijk krijg je nieuwe accu bladblazer een prominente plek in je tuin. Dan is het des te wenselijker dat de vormgeving volledig naar je wens is. Zorg dat je ook op dit gebied kritisch bent.

Hoeveel wil je betalen?

Verder is het verstandig om goed naar je budget te kijken. Hoeveel geld wil je aan je nieuwe accu bladblazer uitgeven? En voor welke varianten kun je met dit budget gaan? Mogelijk is het noodzakelijk om je budget iets op te schroeven.

Je kunt uiteraard ook geduldig tot een aanbieding wachten. Heb je echter met spoed een nieuw accu bladblazer nodig? Dan kun je maar het beste voor de meest geschikte accu bladblazer gaan. Ook al moet je hier mogelijk iets meer geld aan uitgeven.

Onze laatste woord over accu bladblazer

Met deze Top 10 lijst van accu bladblazers hopen wij dat we jou geholpen hebben bij het uitkiezen van de beste model voor jouw tuin. De prijs-kwaliteit verhouding speelt hierbij een grote rol. We hebben deze verhouding meegenomen bij het opstellen van deze lijst, dus je kunt je gerust voelen dat je een goede keuze hebt gemaakt. Als je meer wilt weten over de keuze of de producten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zo helpen we je graag bij het maken van een keus die aansluit op je behoeften.