De top 10 beste bladblazer van 2024

Dominique van Loon
12 Dec 2022

Vergelijk de beste bladblazer

Heb je de wens om nieuwe producten voor in je tuin aan te schaffen? En ben je daarbij specifiek op zoek naar de beste bladblazer? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste bladblazer van dit moment. Onze bevindingen delen we graag met je in dit artikel.

In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste bladblazer. We bespreken hierbij elk product in het kort, maar we bespreken ook wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Door goed op de belangrijkste aandachtspunten te letten, kun je snel de beste bladblazer uitkiezen. Hierbij is het uiteraard ook zaak om goed op je persoonlijke voorkeuren te letten.

Laatste update: 25 aug. 2023

Inhoudsopgave

De top 10 bladblazer

1. BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer 3000W 50L opvangbak 16:1 volumereductie

5/5

De BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer maakt tuinonderhoud gemakkelijk en efficiënt. De bladblazer is licht van gewicht en heeft een handig gevormde handgreep waardoor je deze makkelijk kunt transporteren. Dankzij de 2-in-1 functie kan je de bladblazer ook gebruiken als stofzuiger. Met een verwisselbare opvangzak en een afdekkap zorg je ervoor dat je je tuin snel en grondig kunt reinigen van bladeren en ander tuinafval. De BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer is ideaal voor het onderhoud van tuinen of parken. Deze krachtige bladblazer maakt het gemakkelijk om jouw tuin te onderhouden. Met de 3000W motor en de blaassnelheid van 418Km/h, verwijder je snel bladeren, takken en ander tuinafval. De krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. Het opgevangen tuinafval wordt gecomprimeerd in de 50L opvangzak, wat ideaal is voor het composteringsproces of voor het uitstrooien als groeistoffen. Dankzij het lichte gewicht en de handige gevormde handgreep, is de bladblazer ook gemakkelijk te transporteren. Met de 2-in-1 functie kan je de bladblazer ook gebruiken als stofzuiger. Met de verwisselbare opvangzak en afdekkap zorg je ervoor dat je tuin grondig schoon blijft. De BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer is de ideale oplossing voor jouw tuinonderhoud.

2. BLACK+DECKER GWC1820PC-QW Bladblazer Laag geluidsniveau 18V 209 km/u blaassnelheid

5/5

Met een blaassnelheid van 209 km/u zul je zeker geen blad of takje meer over het hoofd zien. De ergonomische 2-grip-bediening zorgt voor extra comfort en controle. De bladblazer heeft een laag geluidsniveau, zodat je zonder lawaai kan werken. De accu is compatibel met alle 18V BLACK+DECKER Li-Ion gereedschappen. De BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer is een uiterst krachtige en efficiënte manier om afval weg te blazen en schoon te maken. Met de POWERCOMMAND knop activeer je de extra kracht voor het wegblazen van zwaar blad- en snoeiafval. De blaassnelheid is 209 km/u en het geluidsniveau is laag, zodat je zonder lawaai kan werken. Bovendien heeft de bladblazer een ergonomische 2-grip-bediening, waardoor je extra comfort en controle hebt. De accu is compatibel met alle 18V BLACK+DECKER Li-Ion gereedschappen, wat de bladblazer geschikt maakt voor elk klusproject. Blaas in een handomdraai blad- en snoeiafval weg met de BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer.

3. Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger en -versnipperaar 3300W Blazen Zuigen Versnipperen Incl. 40L

5/5

Met de 40 liter opvangzak verzamel je al het blad en tuinafval. Deze is gemakkelijk te verwijderen en te legen. Ook is er een versnipperaar aanwezig, waarmee je al het opgezogen blad en tuinafval versnippert en zo makkelijk kunt verwijderen. De Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger en -versnipperaar is een krachtige, handige en veelzijdige hulp in je tuin. Hij is licht van gewicht, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Ook is hij voorzien van een ergonomisch gevormde grip, waardoor hij comfortabel in de hand ligt. Met de verstelbare schouderriem kun je de bladblazer makkelijk meenemen. Met de Powerplus POWEG9013 Elektrische bladblazer Bladzuiger en -versnipperaar kun je tuinafval eenvoudig en snel verwijderen. De krachtige 3300W motor blaast gevallen bladeren weg met een snelheid van 250 kilometer per uur. Ook is er een zuig- en versnipperfunctie aanwezig. De 40 liter opvangzak verzamelt het opgezogen blad en tuinafval. Met de versnipperaar kun je dit vervolgens gemakkelijk verwijderen. De bladblazer is licht van gewicht en voorzien van een ergonomisch gevormde grip. Met de verstelbare schouderriem kun je hem makkelijk meenemen, waardoor je tuin altijd perfect verzorgd is.

Top 3 bladblazer

Dit zijn, volgens onze test, de drie bestebladblazer. Naar welke van deze drie varianten gaat jouw voorkeur uit? Of heb je wellicht nog niet de beste bladblazer gevonden? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande korte reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met nog 7 goede bladblazer.

Belangrijk als je bladblazer vergelijkt

Voor welke van bovenstaande varianten kun je nou het beste kiezen? Wij kunnen niet voor jou het antwoord op deze vraag geven. Wel kun je voor jezelf prima op zoek gaan naar de beste bladblazer. Daar helpen wij je met deze korte koopgids nog een extra handje bij. In deze koopgids bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het uitkiezen van een nieuw bladblazer.

4. BLACK+DECKER BEBLV300SB-QS Bladblazer 404 km/u 3000W zuig-/blaasfunctie gesnoerd

5/5

De BLACK+DECKER BEBLV300SB-QS Bladblazer is de ideale oplossing voor al uw tuinwerkzaamheden. Deze krachtige 3000W tuinruimer heeft een blaassnelheid van 404 km/u en 2 snelheden waarmee je hardnekkige bladeren en zwaarder tuinafval moeiteloos verwijdert. Met de versnipperingsrotor wordt het tuinafval tot 16 keer kleiner en versnel je het composteringsproces. Het compacte en ergonomische ontwerp biedt optimale wendbaarheid en de pivoterende tweede handgreep zorgt voor extra comfort. Bovendien heeft het een opvangzak met schouderriem van 40 liter waarmee je het tuinafval gemakkelijk verwijdert. Met de BLACK+DECKER tuinruimer heb je de perfecte oplossing voor al uw buitenwerkzaamheden. De BLACK+DECKER BEBLV300SB-QS Bladblazer biedt een krachtige 3000W motor, een diepgaande blaas- en zuigkracht en een 404 km/u blaassnelheid voor het moeiteloos verwijderen van bladeren en ander tuinafval. De versnipperingsrotor reduceert het tuinafval tot 16 keer kleiner waardoor je het composteringsproces versnelt. Het ontwerp met flexibele slang en pivoterende tweede handgreep zorgt voor optimale wendbaarheid en extra comfort. Bovendien heeft deze tuinruimer een opvangzak met schouderriem van 40 liter voor het gemakkelijk verwijderen van het tuinafval. Met de BLACK+DECKER BEBLV300SB-QS Bladblazer heb je de perfecte oplossing voor al je buitenwerkzaamheden. Deze krachtige tuinruimer is een complete buitenoplossing in de lente en de herfst voor al uw tuinwerkzaamheden.

5. VONROC 3-in-1 bladblazer 3300W Blazen, Zuigen Versnipperen 270km/h Incl. 40L opvangzak

5/5

Met deze 3-in-1 bladblazer van VONROC heb je binnen de kortste keren een bladvrije tuin. Het krachtige vermogen van 3300W heeft een blaas- en zuigkracht tot 270km/u, wat het opruimen van bladeren een stuk makkelijker maakt. Je kunt het blad ook direct versnipperen met de meegeleverde opvangzak van 40 liter, zodat je het tuinwerk direct als compost kunt gebruiken. De VONROC bladblazer is licht in gewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee kan nemen. Daarnaast is hij erg handig in gebruik door de uitstekende balans, de soft grip en de variabele snelheidsregeling. Dit maakt het bladblazen gemakkelijk en comfortabel. Met deze 3-in-1 bladblazer van VONROC haal je de ideale oplossing in huis voor het opruimen van het blad in je tuin.

6. Makita DUB186Z | Accu Blazer | Verlengde Blaasmond | 18V

5/5

De Makita DUB186Z Accu Blazer is een krachtige, draagbare blazer met een verlengde blaasmond. Dankzij deze langere blaasmond kunnen gebruikers op moeilijker bereikbare plekken werken. De machine is uitgerust met een 18V Li-Ion accu en het toerental is regelbaar middels drie standen: hoog, midden en laag. De Makita DUB186Z is erg handig voor het verwijderen van stof en vuil van kleine ruimtes. De Makita DUB186Z is ook uitgerust met een variabele snelheidsregeling. Deze functie maakt het mogelijk om de luchtstroom en het toerental te regelen. Bovendien is de machine voorzien van een LED-verlichting die de gebruiker helpt om op moeilijk bereikbare plekken te werken. Het ergonomische design van de Makita DUB186Z maakt het werken met de blazer eenvoudiger en comfortabeler. De machine is licht en compact wat het transporteren en opslaan ervan gemakkelijk maakt.

7. WOLF-Garten Elektrische bladblazer LBV 2600 E motor 2600 Watt opvangzak 50 liter reductie ratio 10:1

5/5

Deze elektrische bladblazer is uitgerust met een krachtige 2600 Watt motor en een zak met een inhoud van 50 liter, zodat u al uw bladeren op een comfortabele manier kunt verzamelen. De reductie ratio van 10:1 zorgt er bovendien voor dat de bladeren gemakkelijk gecompacteerd kunnen worden. Daarnaast heeft deze bladblazer een handige schouderband waarmee u de bladblazer comfortabel kunt dragen. De twee wielen aan de onderkant van de bladblazer maken het transporteren en manoeuvreren van de bladblazer over het gazon of het pad nog eenvoudiger. De WOLF-Garten Elektrische bladblazer LBV 2600 E is daardoor een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige maar toch eenvoudig te gebruiken bladblazer.

8. Makita bladblazer DUB362Z 2 x 18 V Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita bladblazer DUB362Z 2 x 18 V Losse Body is een krachtige bladblazer die onmisbaar is in elke tuin. De krachtige 18 volt motor zorgt voor een stevige luchtstroom met een volume van 5.8 m³/min en een snelheid van 70 m/s. De bladblazer is voorzien van een telescopische steel waardoor je de steel kunt aanpassen aan je lichaamslengte. Ook is deze bladblazer uitgerust met een verstelbare handgreep, waardoor je de bladblazer in de meest comfortabele positie kunt houden. Het is eenvoudig in gebruik en de krachtige motor zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van een langere accuduur. De Makita bladblazer DUB362Z 2 x 18 V Losse Body is een krachtig hulpmiddel om je tuin schoon te houden. Het is gemakkelijk in gebruik, met een lange accuduur en een draagbare ontwerp. De steel is voorzien van een verstelbare handgreep, waardoor je de bladblazer in de meest comfortabele positie kunt houden. De luchtstroom is krachtig en heeft een volume van 5.8 m³/min en een snelheid van 70 m/s. Met deze bladblazer kun je makkelijk dorre bladeren en ander tuinafval verwijderen. Het is een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor elke thuistuinder.

9. Makita DUB361Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body 252km/h Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita DUB361Z is een 36V (2x 18V) Li-Ion accu bladblazer body met een uitblaaskracht van 252 km/h. Deze krachtige bladblazer is ideaal voor het verwijderen van stof, bladeren en ander licht tuinafval. Met de zijhandgreep en de ergonomische vormgeving is deze bladblazer comfortabel in gebruik, waardoor je het tuinonderhoud gemakkelijker kunt uitvoeren. De Makita DUB361Z is ook voorzien van een stofafscheider, waardoor de tuin of het terras wordt beschermd tegen stof. Deze bladblazer is ook uitgerust met een constante luchtstroomfunctie, waardoor de luchtstroom gelijkmatig verdeeld wordt. Bovendien heeft deze bladblazer een lage trillingswaarde, waardoor je comfortabeler kunt werken.

10. Bosch ALB 36 LI Bladblazer Met 36 V accu en lader

5/5

De Bosch ALB 36 LI Bladblazer met 36V accu en lader is een krachtige, lichtgewicht bladblazer met een lange levensduur. De bladblazer heeft een vermogen van maximaal 400W en een krachtige luchtstroom die tot wel 180 km/u kan bereiken. Het is ook uitgerust met een duurzame accu van 36V die alleen wordt geleverd met een snelle lader. Deze accu biedt tot wel 30 minuten continu gebruik. De bladblazer is eenvoudig te gebruiken, waardoor hij geschikt is voor iedereen. De luchtstroom is niet alleen zeer krachtig, maar ook richtbaar, waardoor de bladblazer ook geschikt is voor het verwijderen van afval en het opruimen van tuinen. De bladblazer is ook uitgerust met een stofafzuigfunctie, waardoor hij gemakkelijk afval en vuil kan verzamelen. Ten slotte is de Bosch ALB 36 LI Bladblazer met 36V accu en lader voorzien van een veiligheidsknop, waardoor het voor iedereen gemakkelijk en comfortabel is om de bladblazer te gebruiken. Het is een robuust apparaat dat geschikt is voor professioneel en thuisgebruik.

Veelgestelde vragen over bladblazer

Bij onze test hebben wij alle mogelijke bladblazer bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste bladblazer uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben ons alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd voor het samenstellen van deze top 10. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons ‘om kan kopen’ voor een hogere ranking.

De beste bladblazer koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

Dominique van Loon

Tuinieren is mijn grootste passie. Ik doe dit met hart en ziel en help ook graag andere mensen. Op deze website doe ik dat ook met veel plezier. De teksten die je op deze website leest, zijn door mij geschreven. Ook heb ik het team van Tuinenplaza.nl geholpen met het onderzoek naar de beste producten. Mijn kennis deel ik graag met zoveel mogelijk mensen!

12 dec. 2022

Hoe ga je bladblazer gebruiken?

Waar wil je precies je nieuwe bladblazer voor gebruiken? Wat is überhaupt de reden dat je dit product nieuw wilt kopen? En wat is al met al het gewenste gebruik vanuit jouw kant voor je nieuwe bladblazer? Als je dit weet, kun je een veel betere vergelijking maken tussen de verschillende varianten.

Het is hierbij ook verstandig om je door andere te laten inspireren. Hoe maken bijvoorbeeld je buren, vrienden of familie gebruik van bladblazer? Mocht je dit lastig vinden om in te schatten, kun je ook inspiratie via het internet opdoen. Je vindt online voldoende handige tips om ideaal gebruik te maken van de beste bladblazer.

De beste kwaliteit

Dat wij bij bovenstaande 10 bladblazer uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze producten zijn simpelweg als beste uit onze test naar voren gekomen. Dat is onder meer te danken aan de kwaliteit. Van deze beste bladblazer geniet je hoe dan ook jarenlang, bij juist gebruik.

Samenstelling & vormgeving

Bij het uitkiezen van de beste bladblazer moet je ook goed naar de samenstelling kijken. Het is namelijk een feit dat elk bladblazer op een iets andere manier samengesteld is.

Hierbij is het bijvoorbeeld zaak om naar de gebruikte materialen te kijken. Ook kun je kijken naar de algehele vormgeving van de bladblazer. Mogelijk krijg je nieuwe bladblazer een prominente plek in je tuin. Dan is het des te wenselijker dat de vormgeving volledig naar je wens is. Zorg dat je ook op dit gebied kritisch bent.

Hoeveel wil je betalen?

Verder is het verstandig om goed naar je budget te kijken. Hoeveel geld wil je aan je nieuwe bladblazer uitgeven? En voor welke varianten kun je met dit budget gaan? Mogelijk is het noodzakelijk om je budget iets op te schroeven.

Je kunt uiteraard ook geduldig tot een aanbieding wachten. Heb je echter met spoed een nieuw bladblazer nodig? Dan kun je maar het beste voor de meest geschikte bladblazer gaan. Ook al moet je hier mogelijk iets meer geld aan uitgeven.

Onze laatste woord over bladblazer

De top 10 lijst die wij hebben gesuggereerd heeft een aantal van de beste bladblazers die er momenteel zijn op de markt. Deze zullen een grote hulp zijn bij het verwijderen en verzorgen van uw gazon. Maar uiteindelijk staat het u aan om te beoordelen welk product het best bij uw behoeften past. U moet rekening houden met de prijs, kwaliteit en andere aspecten die voor u van belang zijn. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij de top 10 lijst samenstellen met deze criteria in gedachten. We weten al dat een bladblazer een waardevolle toevoeging zou zijn voor elke tuin. Daarom is het zo belangrijk dat u deze beslissing goed uitkiest. Met onze top 10 lijst hopen wij dat u de juiste keuze kunt maken als het gaat om een bladblazer aan te schaffen. Dat uw gazon er prachtig uit komt te zien en dat u er lang plezier van heeft. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.