De top 10 beste infrarood terrasverwarming van 2023

Dominique van Loon
12 Dec 2022

Vergelijk de beste infrarood terrasverwarming

Heb je de wens om nieuwe producten voor in je tuin aan te schaffen? En ben je daarbij specifiek op zoek naar de beste infrarood terrasverwarming? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste infrarood terrasverwarming van dit moment. Onze bevindingen delen we graag met je in dit artikel.

In dit artikel laten wij je kennismaken met de 10 beste infrarood terrasverwarming. We bespreken hierbij elk product in het kort, maar we bespreken ook wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Door goed op de belangrijkste aandachtspunten te letten, kun je snel de beste infrarood terrasverwarming uitkiezen. Hierbij is het uiteraard ook zaak om goed op je persoonlijke voorkeuren te letten.

Inhoudsopgave

De top 10 infrarood terrasverwarming

1. KUMTEL terrasverwarming

5/5

De KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming is een energiezuinige, hoge capaciteit carbon infrarood elektrische kachel. Deze kachel biedt een geweldige warmteafgifte, met een maximale temperatuur van 1200 Kelvin. Het product heeft een verwarmingsmethode via convectie en is gemakkelijk te verplaatsen dankzij het lichte gewicht van 3,5 kilogram. Het is uitgerust met een robuust design, wat sterk en betrouwbaar is. Het product is ook eenvoudig in gebruik en heeft een robuuste behuizing voor extra stevigheid. Het heeft ook een lange levensduur, waardoor het een geweldige optie is om te gebruiken voor terrasverwarming. Bovendien heeft het product een zwarte kleur die bij elke decoratiestijl past. De KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming is een ideale optie voor elke woning of kantoorruimte. Het biedt energiezuinigheid, hoge capaciteit, eenvoudig gebruik en een robuust design. Het product is perfect voor terrasverwarming en biedt een maximale warmteafgifte van 1200 Kelvin. Het is ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en sterk en betrouwbaar is. Kortom, de KUMTEL MH-1200-Infrarood Verwarming is een geweldige optie, waarmee je een eenvoudige, energiezuinige en betrouwbare warmte kunt genieten.

2. Kynast Infrarood Terrasverwarmer

5/5

De Kynast TS2000 Infrarood Terrasverwarmer staand 2000 Watt 150-210cm is een elektrische terrasverwarmer die bestaat uit 3 kwartslampen met een vermogen van 2000 Watt. Deze verwarming is uitstekend geschikt voor balkons, verandas, tuinhuizen, serres of terrassen. De verwarming heeft een isolatieklasse IP24, een bereik van 14 m², een staand en hangend model en een omvatting van metaal. Het gewicht van de verwarming is 9,5 kg en de kabel is 1,8 meter lang. Ook is de verwarming zwenkbaar met een hoek van +/- 20° verticaal en 360° horizontaal. De Kynast TS2000 Infrarood Terrasverwarmer is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en zorgt direct voor een warme omgeving. De 3 kwartslampen hebben een lange levensduur en het stroomverbruik is zeer laag. De verwarming is voorzien van een veiligheidsschakelaar en is daardoor waterdicht. De Kynast TS2000 Infrarood Terrasverwarmer is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De verwarmer is ideaal voor het creëren van een warm en comfortabel terras.

3. TROTEC Infrarood warmtestraler

5/5

De TROTEC Infrarood warmtestraler IR 1200 S biedt een betrouwbare oplossing voor het verwarmen van verschillende ruimtes. Met een vermogen van 1200 W kan de warmtestraler IR 1200 S een oppervlakte van maximaal 25 m² verwarmen. Bovendien heeft de warmtestraler IR 1200 S een hoog rendement, waardoor hij energie-efficiënt verwarmt. De warmtestraler IR 1200 S is voorzien van een digitaal display en een timer, zodat u precies kunt instellen wanneer u de verwarming wilt activeren. De TROTEC Infrarood warmtestraler IR 1200 S is bovendien voorzien van een infrarood-functie. De infrarood-functie zorgt voor een comfortabele warmte, waardoor u zich direct thuis voelt. Daarnaast is de warmtestraler IR 1200 S eenvoudig te bedienen dankzij zijn draaiknop en ook veilig in gebruik dankzij een kippoetschakelaar. De warmtestraler IR 1200 S is voorzien van een geïntegreerde luchtrooster, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien is de warmtestraler IR 1200 S voorzien van een beschermingsklasse IP24, waardoor hij bestand is tegen stof en spatten. De warmtestraler IR 1200 S is daarnaast voorzien van een wandbevestiging, waardoor hij makkelijk aan de muur te bevestigen is.

Top 3 infrarood terrasverwarming

Dit zijn, volgens onze test, de drie besteinfrarood terrasverwarming. Naar welke van deze drie varianten gaat jouw voorkeur uit? Of heb je wellicht nog niet de beste infrarood terrasverwarming gevonden? Dan raden wij je graag aan om ook onderstaande korte reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met nog 7 goede infrarood terrasverwarming.

Belangrijk als je infrarood terrasverwarming vergelijkt

Voor welke van bovenstaande varianten kun je nou het beste kiezen? Wij kunnen niet voor jou het antwoord op deze vraag geven. Wel kun je voor jezelf prima op zoek gaan naar de beste infrarood terrasverwarming. Daar helpen wij je met deze korte koopgids nog een extra handje bij. In deze koopgids bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het uitkiezen van een nieuw infrarood terrasverwarming.

4. Livington Instant Heater Infrarood Terrasverwarmer

5/5

De Livington Instant Heater is een krachtig, geavanceerd apparaat dat is voorzien van een bewegingssensor en afstandsbediening. Het is een compact apparaat dat gemakkelijk te transporteren is en een vermogen van 2000 watt heeft. Dit maakt het een ideaal apparaat om warmte toe te voegen aan uw tuin of terras. De infraroodstraler is voorzien van een IPX4-rating, wat betekent dat het bestand is tegen regen. Hierdoor kunt u het apparaat ook buiten gebruiken bij weersomstandigheden. De Livington Instant Heater is ook voorzien van een bewegingssensor die de warmte automatisch aan- en uitschakelt wanneer er geen beweging is waargenomen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u gemakkelijk de temperatuur instellen naar uw wensen. Het is ook mogelijk om de warmtezone aan te passen, zodat de warmte alleen gericht is op de plekken waar het nodig is. De infraroodverwarmer is een uniek en energiezuinig apparaat dat de perfecte oplossing is voor het verwarmen van buitenruimtes.

5. ICQN Infrarood Kachel, Terrasverwarmer

5/5

De ICQN Infrarood Kachel biedt betrouwbare warmte op elk gewenst moment. Met een vermogen van 1500 Watt is de infrarood kachel uitgerust met een modern design en een geavanceerde technologie. De kachel is geschikt voor binnen- en buitenruimtes, waardoor het een efficiënte warmtebron is voor terrassen, balkons en andere buitenruimtes. De kachel heeft een handmatige bediening en geeft direct warmte af zodra deze is ingeschakeld. De kachel is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Met een moderne look en een energiezuinig design is de ICQN Infrarood Kachel perfect voor iedereen die geniet van een aangename warmte. De ICQN Infrarood Kachel is perfect voor het creëren van een comfortabele omgeving. Met de infrarood stralers wordt de warmte direct afgegeven, waardoor er geen warmteverlies is. Bovendien heeft de kachel een timer-functie, waardoor je de warmte kunt aanpassen aan je behoeften. Dankzij de lange levensduur en energiezuinigheid van de kachel is het een betrouwbare warmtebron die je gedurende de hele dag kunt gebruiken. De kachel is voorzien van een ingebouwde thermostaat, waardoor je de warmte kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien is hij gemakkelijk te bedienen, waardoor je de warmte kunt aanpassen naar jouw wensen.

6. Alpina Heater Terrasverwarmer

5/5

De alpina Heater Terrasverwarmer is een multifunctionele elektrische verwarming en lichtbron die gebruikt kan worden binnenshuis en buitenshuis. Met 2000 Watt aan vermogen is deze heater geschikt voor ruimtes van 12 tot 18m². Naast verwarmen geeft de heater ook een goede hoeveelheid licht af waardoor je ook in de avonduurtjes buiten kunt blijven zitten. Dankzij het reflectorverwarmingssysteem met een gold coated HeLeN-lamp is de warmte-intensiteit, gelijkmatige warmteverdeling en sfeervol licht hoog. Met de 1,9 meter lange snoer kan je de heater eenvoudig aansluiten op een stopcontact en bedienen met de aan-/uit-schakelaar aan de achterkant. Daarnaast zit er een montageset bij de verwarming. Hiermee kan je de heater hangend aan de wand of het plafond monteren. De verwarmer is circa 57 x 11,5 x 11 centimeter groot en is beveiligd tegen oververhitting. Daarnaast is hij ook stofdicht en spuitwaterdicht (IP55) waardoor hij ook tegen een buitje kan en het water van een tuinslang kan overleven. Zo ben je verzekerd van verwarmd én verlicht buitenvermaak, zelfs tijdens de koudste avonduren. Met de alpina Heater Terrasverwarmer ben je verzekerd van een voordelige verwarming die 30% tot 40% elektriciteit bespaart ten opzichte van traditionele heaters. Bovendien heeft de verwarmer een lage windgevoeligheid waardoor de wind weinig invloed heeft op de warmte en er dus amper warmteverlies optreedt. Verleng het buitenseizoen met deze elektrische terrasverwarmer van alpina en voel de temperatuur oplopen met een eenvoudige aan-/uitschakelaar!

7. ICQN Infrarood Terrasverwarmer

5/5

Deze terrasverwarmer met infrarood kachel heeft een afstandsbediening, timer en instelbare thermostaat. Met deze thermostaat kun je de warmte op je terras precies houden zoals je wilt en de timer stelt je in staat om je terrasverwarmer in te stellen om precies op het juiste moment in te schakelen. De beschermhoes is gemaakt van duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat je terrasverwarmer optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Dit ICQN terrasverwarmer met infrarood kachel is ideaal voor gebruik op het terras, balkon of buitenruimte. De infrarood verwarmingstechniek zorgt voor directe warmte en is perfect om de kou te verdrijven. De warmte kan worden ingesteld op 4 verschillende warmtestanden, waaronder 730, 1170, 1650 en 2300 Watt, en de afstandsbediening, timer en instelbare thermostaat maken het nog gemakkelijker om het perfecte comfortniveau te bereiken. De gratis beschermhoes voor deze terrasverwarmer zorgt er bovendien voor dat je terrasverwarmer optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. De ICQN Infrarood Terrasverwarmer met Beschermhoes is een perfecte manier om je terras, balkon of buitenruimte te verwarmen terwijl je geniet van de buitenlucht.

8. Infrarood staande warmtestraler

5/5

De infrarood staande warmtestraler met thermostaat van Kumtel is een efficiënte manier om binnen of buiten te verwarmen. Deze verwarming is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en heeft een stijlvolle, zwarte afwerking. De verwarming is voorzien van een stevig snoer dat de staande warmtestraler direct met een stopcontact verbindt. Dankzij de 1200 Kelvin warmteafgifte is de staande warmtestraler met thermostaat zeer effectief. De infrarood staande warmtestraler met thermostaat heeft twee verschillende warmtestanden waarmee je de temperatuur kunt aanpassen aan de omgevingscondities. Je kunt de warmtestraler ook instellen op een automatische timer voor meer comfort en gebruiksgemak. De verwarming is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen dankzij het handvat. Met de infrarood staande warmtestraler met thermostaat van Kumtel kun je de koudste dagen van het jaar gemakkelijk doorstaan.

9. Eurom Elektrische Kachel

5/5

Met de Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt ben je helemaal klaar voor de koude dagen. Deze infrarood kachel is gemaakt met een golden comfort tube lamp die voorziet in een temperatuur tussen de 30°C en 45°C. Daarnaast is de kachel ook geschikt voor ruimtes tot 10 m2, wat betekent dat je het ook kan gebruiken voor je thuis, balkon en andere ruimtes. Deze kachel is ook meer dan alleen veilig en modern, met zijn IP-beschermingsklasse van IP65, is de kachel zeer duurzaam en energiezuinig. Om het nog energiezuiniger te maken, kan je de kachel draaien tot 45 graden heen en weer. De energie wordt direct omgezet in voelbare warmte, wat resulteert in een hoog rendement. Bovendien is de verwarming ook geheel geur- en geruisloos. De Eurom Elektrische Kachel 1300 Watt is de ultieme oplossing voor al je verwarmingsproblemen. Je hebt de controle over de temperatuur en kan je gerust zijn dat de kachel op een veilige manier werkt. Je kan de kachel gemakkelijk met de bijgeleverde onderdelen ophangen aan je muur, waardoor je een stijlvolle omgeving creëert. Of je nu een kleine ruimte of een grotere ruimte verwarmen wilt, deze kachel is perfect voor jouw behoeften.

10. MirKraft Infrarood straalkachel

5/5

De MirKraft Infrarood straalkachel terrasverwarmer is het perfecte antwoord voor alle verwarmingsbehoeften. De innovatieve infraroodtechnologie van de terrasverwarmer zorgt voor een stijlvolle, veilige en efficiënte warmteoplossing voor binnen en buiten. Met een verwarmingsvermogen tot 2500 Watt, kunt u eenvoudig de temperatuur instellen en aanpassen aan uw behoeften. De kachel is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en is voorzien van een stevige ondergrond. De MirKraft Infrarood straalkachel terrasverwarmer is ook ideaal voor gebruik in kantoren, serres, bijkeuken, garages, werkplaatsen en campings. Met een geïntegreerde thermostaat kunt u de temperatuur eenvoudig regelen en aanpassen. De kachel is ook voorzien van een timer die u kunt instellen om de verwarming te regelen. De straalkachel is zeer energiezuinig en verbruikt weinig energie in vergelijking met andere verwarmingssystemen. Daarnaast is de straalkachel ook zeer stil, waardoor u ongestoord kunt genieten van de warmte van de kachel.

Veelgestelde vragen over infrarood terrasverwarming

Bij onze test hebben wij alle mogelijke infrarood terrasverwarming bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste infrarood terrasverwarming uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben ons alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd voor het samenstellen van deze top 10. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons ‘om kan kopen’ voor een hogere ranking.

De beste infrarood terrasverwarming koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

Dominique van Loon

Tuinieren is mijn grootste passie. Ik doe dit met hart en ziel en help ook graag andere mensen. Op deze website doe ik dat ook met veel plezier. De teksten die je op deze website leest, zijn door mij geschreven. Ook heb ik het team van Tuinenplaza.nl geholpen met het onderzoek naar de beste producten. Mijn kennis deel ik graag met zoveel mogelijk mensen!

Hoe ga je infrarood terrasverwarming gebruiken?

Waar wil je precies je nieuwe infrarood terrasverwarming voor gebruiken? Wat is überhaupt de reden dat je dit product nieuw wilt kopen? En wat is al met al het gewenste gebruik vanuit jouw kant voor je nieuwe infrarood terrasverwarming? Als je dit weet, kun je een veel betere vergelijking maken tussen de verschillende varianten.

Het is hierbij ook verstandig om je door andere te laten inspireren. Hoe maken bijvoorbeeld je buren, vrienden of familie gebruik van infrarood terrasverwarming? Mocht je dit lastig vinden om in te schatten, kun je ook inspiratie via het internet opdoen. Je vindt online voldoende handige tips om ideaal gebruik te maken van de beste infrarood terrasverwarming.

De beste kwaliteit

Dat wij bij bovenstaande 10 infrarood terrasverwarming uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Deze producten zijn simpelweg als beste uit onze test naar voren gekomen. Dat is onder meer te danken aan de kwaliteit. Van deze beste infrarood terrasverwarming geniet je hoe dan ook jarenlang, bij juist gebruik.

Samenstelling & vormgeving

Bij het uitkiezen van de beste infrarood terrasverwarming moet je ook goed naar de samenstelling kijken. Het is namelijk een feit dat elk infrarood terrasverwarming op een iets andere manier samengesteld is.

Hierbij is het bijvoorbeeld zaak om naar de gebruikte materialen te kijken. Ook kun je kijken naar de algehele vormgeving van de infrarood terrasverwarming. Mogelijk krijg je nieuwe infrarood terrasverwarming een prominente plek in je tuin. Dan is het des te wenselijker dat de vormgeving volledig naar je wens is. Zorg dat je ook op dit gebied kritisch bent.

Hoeveel wil je betalen?

Verder is het verstandig om goed naar je budget te kijken. Hoeveel geld wil je aan je nieuwe infrarood terrasverwarming uitgeven? En voor welke varianten kun je met dit budget gaan? Mogelijk is het noodzakelijk om je budget iets op te schroeven.

Je kunt uiteraard ook geduldig tot een aanbieding wachten. Heb je echter met spoed een nieuw infrarood terrasverwarming nodig? Dan kun je maar het beste voor de meest geschikte infrarood terrasverwarming gaan. Ook al moet je hier mogelijk iets meer geld aan uitgeven.

Onze laatste woord over infrarood terrasverwarming

Het is duidelijk dat, als het gaat om het opwarmen van je terras, infrarood terrasverwarming dé oplossing is. Door de directe warmte, is het heel energiezuinig en heb je in een korte tijd een aangenaam warm terras. Je hoeft je geen zorgen te maken als je op zoek bent naar de beste infrarood terrasverwarming. Onze top 10 lijst biedt je voldoende opties, waarbij we rekening gehouden hebben met prijs en kwaliteit. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt hebben, neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder om het perfecte terras te creëren!